Persoonlijke begeleiding

Bij Eilandzorg bent u verzekerd van goede zorg met persoonlijke aandacht. Respect, geduld en vertrouwen. Doordat wij met een klein team werken, heeft u altijd vaste medewerkers die op de afgesproken tijd bij u langskomen. Een vertrouwd gezicht werkt namelijk wel zo prettig! 

Eilandzorg helpt u graag bij het aanvragen van een indicatie. Een indicatie wordt vergoed door de nieuwe Zorgverzekeringswet, er wordt daarbij niet gekeken naar uw inkomen. U kunt bij ons ook voor eigen rekening (zonder indicatie) wijkverpleging inhuren.

Wilt u zich aanmelden? Neemt u dan contact op met onze wijkverpleegkundige van het team wijkverpleging Eilandzorg via telefoonnummer 0111- 45 34 80. Na telefonisch contact zal een verpleegkundige vrijblijvend bij u langskomen voor een kennismakingsgesprek en samen met u een indicatieaanvraag opstellen. 

Wilt u op eigen rekening wijkverpleging inhuren? Neemt u dan direct contact op met het bedrijfsbureau van Eilandzorg via telefoonnummer  0111- 74 57 00.

Als u graag zelf wilt bepalen hoeveel hulp u nodig heeft dan kan het persoonsgebonden budget (PGB) u hierbij helpen. Afhankelijk van uw situatie kunt u een budget toegewezen krijgen van de zorgverzekeraar dat u zelf kunt besteden. Vanzelfsprekend kan dat ook bij Eilandzorg.

Cliënten die begeleiding thuis ontvangen dienen een eigen bijdrage te betalen. Voor uitgebreide informatie van het CAK kunt u terecht op www.hetcak.nl.