Vrijwilligerswerk, waardevolle besteding van vrije tijd

Vrijwilligerswerk is ontzettend dankbaar werk. Door gerichte aandacht te geven aan een ander en samen iets leuks te ondernemen, kunt u veel betekenen. Eilandzorg is altijd op zoek naar vrijwilligers voor haar cliënten. Met slechts één uur per maand levert u al een wezenlijke bijdrage. 

Vrijwilligers zijn voor Eilandzorg heel belangrijk. Samen met de medewerkers geven zij betekenis aan een goed leefklimaat voor de cliënten. Vrijwilligers vormen daarbij vaak de verbinding met de maatschappij voor cliënten. Persoonlijke contact, warmte, respect, humor en begrip staan hierbij centraal.

diverse vrijwilligersfuncties

Eilandzorg heeft diverse vrijwilligersfuncties beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een-op-een contact met een van de cliënten in Locatie De Wieken zoals voorlezen, puzzelen, koffie drinken, een luisterend oor bieden, fietsen, wandelen, vissen of bijvoorbeeld winkelen. Daarbij worden er binnen Eilandzorg ook veel gezamenlijke activiteiten georganiseerd waarbij hulp van vrijwilligers essentieel is. Ook zelf erg leuk om aan mee te doen! Zo is er bijvoorbeeld extra ondersteuning wenselijk bij de maandelijkse high-tea, bingo, in groepsverband wandelen en de begeleiding bij zangkoren. Ook voor onze clienten in Locatie Mitt Hem zoeken we vrijwilligers. 

meer informatie

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk? Wij horen dan graag van u! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het bedrijfsbureau van Eilandzorg. U kunt het bedrijfsbureau bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 uur tot 16:00 uur. We zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0111- 74 57 00 en e-mail: info@eilandzorg.com