Verpleging of verzorging bij u thuis

Zijn dagelijkse handelingen zoals wassen, douchen, aan- en uitkleden te zwaar voor u geworden, maar kunt u wel zelfstandig blijven wonen? Dan kan ons team Wijkverpleging u helpen. Ook voor het deskundig verzorgen van wonden, stoma’s, mondzorg, het geven van injecties en medicijnen en palliatieve zorg bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Het team Wijkverpleging van Eilandzorg levert professionele thuiszorg. Met het pakket persoonlijke verzorging en/of verpleging krijgt u precies de zorg die u nodig heeft. Thuiszorg op maat!

Bij Eilandzorg bent u verzekerd van goede zorg met persoonlijke aandacht. Respect, geduld en vertrouwen. Doordat wij met een klein team werken, heeft u altijd vaste medewerkers die op de afgesproken tijd bij u langskomen. Een vertrouwd gezicht werkt namelijk wel zo prettig! 

Indicatie aanvragen

Eilandzorg helpt u graag bij de aanvraag van uw indicatie. Deze indicatie wordt vergoed door de Zorgverzekeringswet, er wordt daarbij niet gekeken naar uw inkomen. U kunt bij ons ook voor eigen rekening (zonder indicatie) wijkverpleging inhuren.

Heeft u vragen? 

Neemt u dan contact op met een van onze wijkverpleegkundigen via telefoonnummer 0111- 45 34 80 of e-mail wijkverpleegkundige@eilandzorg.com. Onze verpleegkundigen komen gratis en vrijblijvend voor een kennismaking bij u thuis. Als u nog geen indicatie voor zorg heeft, dan kunnen wij deze gelijk samen met u opstellen.   

Wilt u op eigen rekening wijkverpleging of extra hulp inhuren? Neemt u dan direct contact op met het bedrijfsbureau van Eilandzorg via telefoonnummer  0111- 74 57 00.

 

Downloads

› informatiefolder Eilandzorg thuiszorg