Mitt Hem: uniek wonen met een beperking

gelijkvloers wonen

natuurlijk samen met partner, gezin en/of huisdieren

Aan de rand van Zierikzee, op korte afstand van de historische binnenstad, vindt u een bijzondere groene en waterrijke wijk: Noorderpolder. Ruimte, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid zijn de eigenschappen van deze bijzondere locatie waar in totaal 700 verschillende woningen worden gerealiseerd voor jong en oud. 

Wooncomplex Mitt Hem treft u aan de Emil Sandströmweg 4, direct gesitueerd bij de Brede School. Eilandzorg biedt in Mitt Hem appartementen voor mensen met een beperking. 

Mitt Hem: uniek wonen met een beperking Mitt Hem: uniek wonen met een beperking

Mitt Hem - mijn thuis

Mitt Hem is Zweeds voor ‘mijn thuis’. De naam symboliseert de zelfstandigheid van de bewoners in dit appartementengebouw. Zij kunnen er wonen zoals thuis, in alle vrijheid, ondanks een (zware) beperking. Eilandzorg verleent daarbij 24 uur zorg, ondersteuning en begeleiding. Wonen volgens dit principe is uniek in de regio. Mitt Hem biedt een thuis voor (jong-)volwassenen met een Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en ouderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. 

Mitt Hem - mijn thuis Mitt Hem - mijn thuis

Ook uw thuis?

Via Eilandzorg zijn de appartementen te huur. Daarbij levert Eilandzorg op basis van diverse arrangementen de zorg en service. Een unieke constructie waardoor de bewoner de eigen vrijheid en zelfstandigheid kan behouden. 

Alle appartementen komen in aanmerking voor huursubsidie. Hierdoor is wonen in Mitt Hem, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, al mogelijk vanaf €360 (bij een maximale huurtoeslag). Via de website www.toeslagen.nl kunt u zelf berekenen of u ook van deze regeling gebruik kunt maken.
 

Ook uw thuis? Ook uw thuis?

Jong en oud leeft samen

Het appartementengebouw Mitt Hem ligt in de nieuwbouwwijk Noorderpolder in Zierikzee en is gesitueerd aan het schoolplein van de Brede School. Mitt Hem bestaat uit vier woonlagen met in totaal 28 appartementen, twee luxe studio’s en gezamenlijke ontmoetingsruimten die gelegenheid bieden tot ontmoeting en activiteiten. 

Jong en oud leeft samen Jong en oud leeft samen

De appartementen

In Mitt Hem zijn 28 drie-kamerappartementen en 2 luxe studio's

In de moderne appartementen zijn uiteraard diverse voorzieningen getroffen zodat de bewoner er, samen met de eventuele partner, gezin of huisdieren, veilig kan wonen. Denk hierbij aan brede deuren met een doorgang van 1m10, drempelvrij, in hoogte verstelbaar sanitair en andere slimme domotica toepassingen zoals bewegingssensoren. Door de lage raampartij ogen de appartementen erg ruim en licht, en kunt u genieten van een bijzonder mooi uitzicht!

drie-kamer appartementen

Het drie-kamer appartement bestaan uit een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met toilet, een gastentoilet, een balkon en een opslagruimte. De badkamer is daarbij zowel vanuit de hoofdslaapkamer te bereiken als vanuit de gang. Het totale oppervlakte van het appartement is 90 m2. 

luxe studio-appartementen

Nieuw in de verhuur zijn twee luxe studio-appartementen op de 2de en 3de etage. Deze grote eenkamerappartementen zijn volledig gestoffeerd en van alle gemakken voorzien. De studio’s bestaan uit een grote woon-/leefruimte met centraal gelegen een luxe kookeiland. Verder bevatten de studio’s een ruime badkamer met douche, wasbak en toilet, een tweede toilet, twee opslagruimten en een balkon met uitzicht over het water. De appartementen zijn voor een of twee personen en bijzonder geschikt voor jongvolwassenen met een zorgindicatie. Een buitenkans voor iedereen die zelfstandig wil wonen met de zekerheid van 24-uur zorg, in een modern appartement!

De appartementen De appartementen De appartementen De appartementen

Eilandzorg

Bij Eilandzorg behoudt u zelf de regie over de invulling van uw leven, onze medewerkers stemmen hun werkwijze hierop af. Uw eigen identiteit, participatie, autonomie, veiligheid en privacy staan bij ons centraal. In Mitt Hem kunt u wonen ‘zoals thuis', zo zelfstandig mogelijk. 

Eilandzorg Eilandzorg

Belangstelling voor een appartement in Mitt Hem?

Om in aanmerking te komen voor een appartement is de hoofdbewoner minimaal 18 jaar en bent u in het bezit van een indicatie voor zorg. Heeft u interesse in wonen in Mitt Hem? Vult u dan het onderstaand aanmeldformulier in. Wij nemen daarna contact met u op.

Verder nog vragen?

Neemt u dan contact op met het bedrijfsbureau van Eilandzorg, te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur, via het algemene telefoonnummer 0111- 74 57 00 of per e-mail info@eilandzorg.com. Wij staan graag voor u klaar!

Downloads

› Algemene folder Mitt Hem › Mitt Hem plattegrond begane grond › Mitt Hem plattegrond 1e verd › Mitt Hem plattegrond 2e verd › Mitt Hem plattegrond 3e verd › Mitt Hem inschrijfformulier › Mitt Hem uitschrijfformulier