Huren met Zorg, Locatie De Wieken

Wilt u prettig wonen in een veilige omgeving, waar u zorg en ondersteuning krijgt wanneer u dat nodig heeft? In één van onze veertien huurappartementen op de begane grond in Locatie De Wieken kan dat.

De huurappartementen zijn geschikt voor één persoon en hebben een oppervlakte van circa 23m2, waarvan één appartement specifiek is aangepast voor een cliënt die afhankelijk is van een rolstoel. De appartementen worden casco (leeg) aan u opgeleverd bij verhuur. De pantry is uitgerust met een ingebouwde koelkast en er is voldoende ruimte voor diverse apparatuur zoals een koffiezetapparaat en een magnetron. Mede vanuit brandveiligheid is het niet mogelijk om in de appartementen te koken. Uw eenkamerappartement is rolstoelvriendelijk door de brede deuren en drempelloze vloeren. Ook de badkamer en het toilet zijn aangepast, waardoor u meer ruimte heeft om u te bewegen.

U kunt uw leven voortzetten zoals u dat gewend bent, mèt de zekerheid van zorg die u wordt geboden door team Wijkverpleging. Daarbij kunt u gebruik maken van de faciliteiten die Locatie De Wieken u biedt. Een gezellig restaurant waar u van de warme maaltijd kunt genieten en een uitgebreid activiteitenaanbod. Huren met Zorg in Locatie De Wieken staat voor een veilige, beschutte omgeving.

Huren met Zorg, Locatie De Wieken Huren met Zorg, Locatie De Wieken

toewijzing

Om in aanmerking te komen voor een huurappartement in De Wieken, dient u aan de volgende criteria te voldoen:

  • u bent in het bezit van een geldige indicatie voor minimaal circa 4 uur per week persoonlijke verzorging of verpleging thuis; 
  • u bent minimaal 55 jaar;
  • 1 persoon per appartement;
  • u bent in staat de regie te voeren voor uw eigen huishouden.
toewijzing toewijzing toewijzing toewijzing

inschrijven Huren met Zorg, of meer informatie?

Meer informatie over Huren met Zorg in Locatie De Wieken treft u hieronder in de download-bestanden aan. Ook vindt u daar het inschrijfformulier.

Wilt u liever vrijblijvend met een van onze medewerkers praten? Het bedrijfsbureau van Eilandzorg staat graag voor u klaar. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 uur tot 16:00 uur via telefoonnummer 0111- 74 57 00 en e-mail info@eilandzorg.com. We helpen u graag verder!

Downloads

› Huren met zorg, Locatie de Wieken - informatiefolder › Huren met zorg, Locatie de Wieken - inschrijfformulier