Aanleunwoningen De Wieken

gelijkvloers wonen

Hoge Molenstraat, 't Vrije, Baden Powellweg - Zierikzee

In het historische centrum van Zierikzee, rondom zorglocatie De Wieken, treft u 37 aanleunwoningen. Op nog geen 400 meter afstand bevindt zich de oude haven, winkels, de wekelijkse markt, restaurants, het theater en de bushalte. 

De woningen op de begane grond beschikken over een terras gelegen aan de gemeenschappelijke binnentuin. De woningen op de eerste verdieping (nagenoeg allemaal bereikbaar met een traplift) hebben een eigen balkon. De aanleunwoningen bieden een perfecte combinatie van de privacy van een eigen woning en de faciliteiten die zorglocatie De Wieken biedt, zoals een kapper en restaurant ‘De Raadzaal’. 

De gelijkvloerse woningen zijn via Woonzorg Nederland te huur. De bewonersconsulent maakt u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving en ziet erop toe dat u er prettig en rustig kunt wonen. Daarbij zorgt hij of zij ervoor dat u precies de service krijgt die u wenst. Woonzorg Nederland verzorgt het onderhoud aan de woningen, Eilandzorg levert zorg en ondersteuning en beheert de wachtlijst. 

Uitgebreide informatie over wonen in een van de aanleunwoningen vindt u op de website van Woonzorg: www.woonzorg.nl/de_wieken_zierikzee.

Wilt u zich inschrijven voor een aanleunwoning? Klik dan op deze link. De woningen worden toegewezen door Woonzorg Nederland in overleg met Eilandzorg. Voor de aanleunwoningen op de begane grond krijgen mensen met een zorgindicatie voorrang.  

Aanleunwoningen De Wieken Aanleunwoningen De Wieken

Kosten

De appartementen zijn via Woonzorg Nederland te huur. Kijkt u voor een actueel kostenoverzicht op de website www.woonzorg.nl.

Heeft u vragen?

Wilt u in aanmerking komen voor een aanleunwoning of heeft u technische vraag?  Dan kunt u contact opnemen met de bewonersconsulent van Woonzorg Nederland, bereikbaar via telefoonnummer: 088- 921 01 09 of per e-mail: wieken@woonzorg.nl. Ook als u eerst meer informatie wenst over hoe het is om te wonen in de aanleunwoningen kunt u Woonzorg direct benaderen.