Wondzorg

Heeft u een wond en zoekt u snel een betrouwbare en vakkundige verpleegkundige? Binnen het team Wijkverpleging van Eilandzorg zijn een aantal thuiszorg medewerkers gespecialiseerd in wondzorg. Er is nauwe samenwerking met de verpleegkundige specialist en de andere wondverpleegkundigen van Wondzorg Zeeland.

Wondzorg Zeeland

Wondzorg Zeeland is een samenwerkingsverband van vier samenwerkende zorgaanbieders: Eilandzorg Schouwen-Duiveland, Iriz thuiszorg, Ouderenzorg Noord-Beveland en Cederhof Kapelle. Samen hebben wij Wondzorg Zeeland opgericht, om de wondzorg voor patiënten in de Zeeuwse regio te verbeteren. Wondzorg Zeeland participeert in een pilot van zorgverzekeraar CZ.Voor Schouwen-Duiveland is Eilandzorg als enige zorgorganisatie verbonden aan de pilot. Op Schouwen-Duiveland wordt de wondzorg verleend door de thuiszorg van Eilandzorg. 

Contact

Onze wondverpleegkundigen verzorgen professioneel wonden bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving. Onze deskundige en ervaren verpleegkundig specialist is direct beschikbaar en voor spoedvragen zelfs 24 uur per dag bereikbaar. Wij maken gebruik van de nieuwste behandeltechnieken en werken nauw samen met uw behandelend arts. 

Wondzorg Zeeland is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken op 0113-74 50 80, info@wondzorgzeeland.nl en www.wondzorgzeeland.nl. Ook kunt u direct contact opnemen met de Wijkverpleegkundigen van Eilandzorg: tel 0111- 45 34 80 of wijkverpleegkundige@eilandzorg.com. Zij vertellen u graag wat wij specifiek voor u kunnen betekenen. 
 

Downloads

› informatiefolder Eilandzorg thuiszorg