Eilandzorg verhuurt ook zorgappartement. Iets voor u?

Te huur in De Wieken:

In het centrum van Zierikzee treft u zorglocatie De Wieken. De Wieken is een combinatie van een verzorgings- en verpleeghuis. Hier wonen cliënten met lichamelijke klachten en mensen met dementie. Sinds de verbouwing van de Wieken in 2019, zijn er op de begane grond ook 14 overzichtelijke zorgappartementen gerealiseerd voor ouderen met een lichte zorgvraag. Met deze huurappartementen bieden we een oplossing voor een grote groep senioren. Mensen die niet meer in staat zijn om volledig zelfstandig thuis te wonen en tegelijkertijd nog niet toe zijn aan wonen in een verpleeghuis. In deze nieuwe zorgappartementen wordt de verzorging en verpleging geleverd door het team Wijkverpleging van Eilandzorg. Een ideale combinatie van beschut en beschermd wonen, maar toch zelfstandig. Veilig én gezellig dus! U bent vrij om deel te nemen aan de leuke activiteiten in het restaurant en gebruik te maken van de maaltijdvoorziening. 

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar, waaronder een speciaal rolstoelappartement. Kiest u voor uitzicht op de Hoge Molenstraat of op de binnentuinen van De Wieken?
 

De huurappartementen zijn geschikt voor max. één persoon en hebben een overzichtelijke oppervlakte van circa 23m2. De appartementen worden casco (leeg) aan u opgeleverd bij verhuur. De pantry is uitgerust met een ingebouwde koelkast en er is voldoende ruimte voor diverse apparatuur zoals een koffiezetapparaat en een magnetron. Mede vanuit brandveiligheid is het niet mogelijk om in de appartementen te koken. Het eenkamerappartement is rolstoelvriendelijk door de brede deuren en drempelloze vloeren. Ook de badkamer en het toilet zijn aangepast, waardoor u meer ruimte heeft om u te bewegen. Klik voor meer informatie over de appartementen op deze link.

Interesse?

Om in aanmerking te komen voor een huurappartement in De Wieken bent u 55 jaar of ouder en in het bezit van een geldige indicatie voor minimaal circa 4 uur per week persoonlijke verzorging of verpleging thuis. Ook kunt u nog de regie over uw eigen huishouden voeren. 

Heeft u interesse in wonen in De Wieken? Neemt u dan contact op met Anna Wesdorp, consulente inhuizing. U kunt haar bereiken via het algemene telefoonnummer 0111- 74 57 00 of per e-mail info@eilandzorg.com. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden. 

Te huur in De Wieken: Te huur in De Wieken:

Te huur in Mitt Hem:

Mitt Hem is Zweeds voor ‘mijn huis’. De naam symboliseert de zelfstandigheid van de bewoners in dit appartementengebouw. Wonen zoals thuis, in alle vrijheid, ondanks een (zware) beperking. Eilandzorg verleent daarbij 24 uur zorg, ondersteuning en begeleiding. Wonen volgens dit principe is uniek in de regio. Mitt Hem  biedt een thuis voor (jong-)volwassenen met een Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en ouderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Mitt Hem bestaat uit vier woonlagen met in totaal 28 grote appartementen, twee luxe studio’s en gezamenlijke ontmoetingsruimten.


Momenteel hebben we nog 1 zorgappartement beschikbaar. Iets voor u?
 

Het luxe drie-kamerappartement is zo'n 90 m2 groot, en bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met toilet, een gastentoilet, een balkon en een opslagruimte. De badkamer is daarbij zowel vanuit de hoofdslaapkamer te bereiken als vanuit de gang. Het appartement is rolstoelvriendelijk en voorzien van slimme domotica toepassingen zodat u er veilig kunt wonen. Ook met een partner, gezin en/huisdieren! Meer informatie over Mitt Hem vindt u ook hier.

Interesse?

Om in aanmerking te komen voor een appartement is de hoofdbewoner minimaal 18 jaar en bent u in het bezit van een indicatie voor zorg voor circa 6 uur per week. Heeft u interesse in wonen in Mitt Hem? Neemt u dan contact op met Anna Wesdorp, consulente inhuizing. U kunt haar bereiken via het algemene telefoonnummer 0111- 74 57 00 of per e-mail info@eilandzorg.com. We adviseren u graag verder!

Te huur in Mitt Hem: Te huur in Mitt Hem: