Eilandzorg verhuurt zorgappartementen. Iets voor u?

Te huur in Mitt Hem:

2 luxe drie-kamerappartementen en 1 studio-appartement

Mitt Hem is Zweeds voor ‘mijn thuis’. De naam symboliseert de zelfstandigheid van de bewoners in dit appartementengebouw. Wonen zoals thuis, in alle vrijheid, ondanks een (zware) beperking. Eilandzorg verleent daarbij  zorg, ondersteuning en begeleiding. Wonen volgens dit principe is uniek in de regio. Zo biedt Mitt Hem een thuis voor onder meer (jong-)volwassenen met een Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Mitt Hem bestaat uit vier woonlagen met in totaal 28 grote appartementen, twee luxe studio’s en gezamenlijke ontmoetingsruimten.

Momenteel hebben wij 3 appartementen beschikbaar, waarvan er 2 direct te betrekken zijn. Iets voor u?

Het luxe drie-kamerappartement is zo'n 90 m2 groot, en bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met toilet, een gastentoilet, een balkon en een opslagruimte. De badkamer is daarbij zowel vanuit de hoofdslaapkamer te bereiken als vanuit de gang.

Het studio-appartement is volledig gestoffeerd en van alle gemakken voorzien. De studio bestaat uit een grote woon-/leefruimte met centraal gelegen een luxe kookeiland. Verder bevat de studio een ruime badkamer met douche, wasbak en toilet, een tweede toilet, twee opslagruimten en een balkon met uitzicht over het water. 

Alle appartementen zijn rolstoelvriendelijk en voorzien van slimme domotica toepassingen zodat u er veilig kunt wonen. Ook met een partner, gezin en/huisdieren! Meer informatie over Mitt Hem vindt u hier.


Interesse?

Om in aanmerking te komen voor een appartement is de hoofdbewoner minimaal 18 jaar en bent u in het bezit van een indicatie voor zorg voor circa 6 uur per week. Heeft u interesse in wonen in Mitt Hem? Neemt u dan contact op met Anna Wesdorp, consulente inhuizing. U kunt haar bereiken via het algemene telefoonnummer 0111- 74 57 00 of per e-mail info@eilandzorg.com. We adviseren u graag verder!

Te huur in Mitt Hem: Te huur in Mitt Hem:

Downloads

› folder Eilandzorg Mitt Hem