Eilandzorg verhuurt ook zorgappartement. Iets voor u?

Te huur in Mitt Hem:

Mitt Hem is Zweeds voor ‘mijn thuis’. De naam symboliseert de zelfstandigheid van de bewoners in dit appartementengebouw. Wonen zoals thuis, in alle vrijheid, ondanks een (zware) beperking. Eilandzorg verleent daarbij 24 uur zorg, ondersteuning en begeleiding. Wonen volgens dit principe is uniek in de regio. Mitt Hem  biedt een thuis voor (jong-)volwassenen met een Niet- Aangeboren Hersenletsel (NAH) en ouderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Mitt Hem bestaat uit vier woonlagen met in totaal 28 grote appartementen, twee luxe studio’s en gezamenlijke ontmoetingsruimten.

Het luxe drie-kamerappartement is zo'n 90 m2 groot, en bestaat uit een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met toilet, een gastentoilet, een balkon en een opslagruimte. De badkamer is daarbij zowel vanuit de hoofdslaapkamer te bereiken als vanuit de gang. Het appartement is rolstoelvriendelijk en voorzien van slimme domotica toepassingen zodat u er veilig kunt wonen. Ook met een partner, gezin en/huisdieren! Meer informatie over Mitt Hem vindt u ook hier.

Interesse?

Om in aanmerking te komen voor een appartement is de hoofdbewoner minimaal 18 jaar en bent u in het bezit van een indicatie voor zorg voor circa 6 uur per week. Heeft u interesse in wonen in Mitt Hem? Neemt u dan contact op met Anna Wesdorp, consulente inhuizing. U kunt haar bereiken via het algemene telefoonnummer 0111- 74 57 00 of per e-mail info@eilandzorg.com. We adviseren u graag verder!

Te huur in Mitt Hem: Te huur in Mitt Hem:

Downloads

› folder Eilandzorg Mitt Hem