´t Nieuwe Vrije

Het gevoel van leven als in een lang weekend. Dat is wat u kunt doen in ’t Nieuwe Vrije in Zierikzee. Ruime, luxe appartementen om zorgeloos te genieten van het goede leven. Direct aan de binnenstad van Zierikzee én de uitvalswegen. De appartementen zijn via Zeeuwland te huur. 

De servicemanager staat voor u klaar met persoonlijke service. Desgewenst regelt hij voor u de zorg op maat als dat nodig mocht zijn. Zo nodig 24 uur per dag. In de sfeervolle lounge kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie. Ook vinden hier uiteenlopende activiteiten plaats voor en door bewoners. Eilandzorg verzorgt hier de zorg en verpleging. 

´t Nieuwe Vrije ´t Nieuwe Vrije

Kosten

De huurprijs is afhankelijk van uw inkomen en appartementsgrootte, en varieert tussen €783 en €1.600 inclusief servicekosten. Kijkt u voor een actueel kostenoverzicht op de website www.zuidwestwonen.nl

Wilt u zich aanmelden?

De appartementen in ’t Nieuwe Vrije zijn via Zeeuwland te huur, Eilandzorg verleent zorg en ondersteuning. Via de website www.zuidwestwonen.nl kunt u een optie nemen op de appartementen. Beschikbare appartementen worden door Zeeuwland in overleg met Eilandzorg aangeboden aan kandidaten met of zonder zorgvraag. 

Heeft u geen zorgvraag en wilt u in ’t Nieuwe Vrije wonen? Dan kunt u direct een optie nemen. Bent u de eerste kandidaat dan neemt Zeeuwland direct contact met u op.

Heeft u zelf een zorgvraag en wilt u met zorg in ’t Nieuwe Vrije gaan wonen? Neemt u dan contact op met het bedrijfsbureau van Eilandzorg via telefoonnummer 0111- 74 57 00. Mogelijk geniet u voorrang. Voor de inschrijving kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier hieronder:

Downloads

› Inschrijfformulier 't Nieuwe Vrije