Terug naar het overzicht

Verruiming bezoekregeling Locatie De Wieken

12/1/2021

Inmiddels is het 2 weken geleden dat cliënten van Locatie De Wieken hun 2e vaccinatie tegen corona hebben gekregen. Circa 2 weken na vaccinatie, biedt het vaccin volledige bescherming tegen het virus. Dat betekent dat het nu het moment is om de bezoekregeling te verruimen.

Alle bewoners kunnen vanaf heden 2 bezoekers per dag ontvangen op het eigen appartement. (Het is nog niet mogelijk om in het restaurant of in de gezamelijke huiskamers te verblijven). Er kunnen 2 bezoekers samen komen, of er kan gedurende 2 momenten 1 persoon op bezoek komen. 

Bezoek is welkom tussen 10.00 en 16.30 uur. Bezoekers kunnen zich melden bij de receptie, alwaar zij zich registreren en instructie ontvangen. Indien cliënten buiten deze tijden om bezoek willen ontvangen, dan kunnen zij dit afstemmen met de zorgmedewerkers. We verzoeken bezoekers te blijven letten op de hygiënemaatregelen, 1,5 meter afstand te houden en tijdens het bezoek een mondkapje te dragen. 

Per post hebben wij alle eerste contactpersonen gevraagd om het bezoek te coördineren, zodat bezoekers niet teleurgesteld worden bij de receptie omdat blijkt dat er al 2 bezoekers zijn geweest.