Terug naar het overzicht

Tweede fase versoepeling bezoekbeleid Locatie De Wieken

In Locatie De Wieken is vanaf 25 mei een versoepeling van het bezoekbeleid doorgevoerd. Hierdoor is het mogelijk dat elke cliënt bezoek mag ontvangen van 1 vaste bezoeker. De eerste ervaringen met deze nieuwe bezoekregeling zijn positief. Wij zien dagelijks hoe goed het onze cliënten en mantelzorgers doet om elkaar weer te zien. 

Op advies van de overheid, zijn wij dan ook blij dat een verdere versoepeling van het bezoekbeleid mogelijk is: 

Vanaf woensdag 17 juni zijn er in Locatie De Wieken twee vaste bezoekers per cliënt welkom, die afzonderlijk van elkaar op bezoek komen. Hiermee verdubbelen wij het aantal bezoekmomenten voor de cliënt. Deze bezoekmomenten kunnen ook gebruikt worden om samen naar buiten te gaan.

Als clienten en mantelzorgers van de aangepaste regeling gebruik willen maken, dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden met onze Front-Office via info@eilandzorg.com. Op deze manier kunnen wij de bezoekersstroom in Locatie De Wieken goed coördineren.

Het risico op een coronabesmetting blijft aanwezig. Wij blijven uiterst alert en voorzichtig. Daarom hanteren wij strikte, aangepaste protocollen die met alle medewerkers, clienten en eerste contactpersonen zijn gedeeld.