Terug naar het overzicht

Vakantiekracht / bijbaan, hulp bij het huishouden

Schouwen-Duiveland (mei-sept)

Een leuke, goedbetaalde bijbaan/ vakantiebaan in de zorg. Iets voor jou?

Als huishoudelijke hulp heb je een belangrijke functie. Je zorgt ervoor dat onze cliënten op Schouwen-Duiveland een schoon en opgeruimd huis hebben in een periode dat hun vaste hulp op vakantie is. We bieden je een goed uurloon en veel flexibiliteit in werkdagen en -tijden, zodat jij genoeg tijd overhoudt voor andere leuke dingen. Kortom, het ideale vakantiewerk!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je hebt een leuk weekend achter de rug en stapt maandagmorgen op je fiets, op weg naar de eerste cliënt. Mevrouw Hendrikse wacht al op jou. Eerst maar eens vragen hoe haar weekend was. Check! Je gaat van start. Als vakantiekracht in de huishouding ondersteun jij onze cliënten bij huishoudelijke taken. Jij draait je hand er niet voor om en voelt je thuis bij deze mensen. Je start met het schoonmaken van de badkamer. Ondertussen praat Mevr. Hendrikse vrolijk verder en zorg jij ervoor dat de badkamer spik en span is.

Afhankelijk van de vraag ga je verder met de volgende huishoudelijke taak, bijvoorbeeld stoffen of stofzuigen. Mevr. Hendrikse haar dag kan niet meer stuk als haar kleding ook netjes gestreken in de kast hangt. Zij behoort tot de doelgroep ouderen. Daarnaast hebben we ook cliënten die door ziekte, een handicap of na een operatie afhankelijk zijn. Hier kom jij in beeld. Dit doe je dan ook met veel plezier. Eigenlijk kunnen wij nu al niet meer zonder je! Nadat alle taken zijn volbracht, fiets je met een voldaan gevoel naar huis. Je heb nu nog de rest van de dag tijd voor andere leuke dingen, zoals een bezoekje aan de stad of genieten op het strand. Klinkt goed toch?
 

Je past bij ons als je:

 • minimaal 18 jaar bent;
 • een verzorgd uiterlijk hebt en de Nederlandse taal goed beheerst;
 • enige ervaring hebt met huishoudelijk werk en een schoon huis belangrijk vindt;
 • het leuk vindt om met ouderen te werken en makkelijk contact maakt;
 • inzetbaar bent in de periode mei - september 2023 voor minimaal 3 aangesloten weken;
 • ca. 10-14 uur per week wilt werken. Veelal in de ochtend, heel af en toe in de middag. Dit is eventueel samen met de cliënt af te spreken. Zo heb je ’s middags vrij om andere leuke dingen te doen!

Natuurlijk staat daar wat tegenover! We bieden je:

 • een leuke en afwisselende vakantiebaan;
 • een fijn salaris van ca. €12 bruto per uur (exclusief toeslag voor vakantieverlof en vakantiegeld);
 • flexibele werkdagen en -tijden, waardoor je genoeg vrije tijd overhoudt;
 • Een kennismaking met onze organisatie om je wegwijs te maken;
 • Een Eilandzorg poloshirt om in te werken;
 • En als de samenwerking bevalt: een eventuele start van jouw loopbaan binnen onze organisatie!

Interesse?

Denk jij na het lezen van deze vacature; dit wordt mijn vakantiebaan? Stuur dan een eenvoudige sollicitatiebrief en CV naar pz@eilandzorg.com. En heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@eilandzorg.com of bel: 0111- 74 57 00. 

Namens de cliënten en medewerkers die door jou op vakantie kunnen, alvast bedankt!