Welkom bij Eilandzorg

eilandzorg eilandzorg eilandzorg

´t Nieuwe Vrije

Zeeuwland en Eilandzorg hebben besloten tot samenwerking om een woonzorgproject op te zetten in het gebouw 't Nieuwe Vrije in het hart van het historische Zierikzee. Gelegen op de hoek van Jannewekken en 't Vrije. Ouderen worden zo in staat gesteld langer en zelfstandig in hun eigen omgeving te kunnen blijven wonen. Het gaat hierbij om een woongebouw die door een bovengemiddelde investering ten opzichte van het reguliere onderhoud geherpositioneerd is ten behoeve van een nieuwe doelgroep namelijk de zorgbehoevende senioren.

Het voormalige Vrijburg is gebouwd in 1987 en onder de nieuwe naam ‘t Nieuwe Vrije heeft dit gebouw nu 27 ruime appartementen. In het appartementengebouw wonen van oudsher al veel ouderen. In eerste instantie worden maximaal 14 appartementen aangeboden aan kandidaten met een zorgindicatie van het CIZ, die Eilandzorg zal leveren, zodat 't Nieuwe Vrije nadrukkelijk het karakter van een woonzorggebouw voor ouderen krijgt.

Voor informatie over 't Nieuwe Vrije kunt u contact opnemen met het bedrijfsbureau van Eilandzorg. U kunt het bedrijfsbureau bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 uur tot 12:00 uur. We zijn bereikbaar via telefoonnummer: 0111- 45 34 10 en e-mail: info@eilandzorg.com

Sitemap

eilandzorg schouwen-duiveland © 2016 all rights reserved | ontwerp en realisatie iszo media
.