Welkom bij Eilandzorg

eilandzorg eilandzorg eilandzorg

Locatie De Wieken

In het hart van Zierikzee, midden in het centrum, treft u locatie De Wieken. Er zijn 62 appartementen, waarvan twee tweepersoonsappartementen. Daarnaast zijn er nog twee logeerkamers voor tijdelijk verblijf. Er zijn 3 afdelingen waar cliënten 'kleinschalig verblijven'. Er wordt dan met een groep van zeven bewoners samen geleefd. Meer hierover treft u onder het kopje 'kleinschalig wonen'. 

In het zorgcentrum is een modern restaurant, waar u gezellig met andere bewoners kunt ontbijten, lunchen of dineren. Tevens is hier onze winkel gevestigd. Verder vindt u er de pedicure (dinsdag), de kapper (woensdag en donderdag), trombosedienst prikpunt, bibliotheek, wasserette en stomerij. 

Ondanks de voordelen blijft verhuizen naar een verzorgingshuis een grote stap. In een verpleeghuis is het anders dan thuis. Omschakelen van uw eigen vertrouwde omgeving naar een onbekende woonsituatie kan veel onzekerheden met zich meebrengen. De appartementen zijn waarschijnlijk kleiner dan uw huidige woonruimte, maar u vindt er alles wat u nodig heeft. De appartementen beschikken bijvoorbeeld over een elektrisch kookplaatje, koelkast, hang-legkast, alarmsysteem en zonnescherm. U kunt uw eigen telefoon(nummer) meenemen als u uit Zierikzee en omgeving komt. Dit kunt u bij KPN aanvragen. Uiteraard zorgt Eilandzorg voor een adequate inrichting van het appartement als u dit niet zelf kunt of wilt inrichten. Wij brengen hiervoor geen kosten in rekening.  

U bent in het zorgcentrum verzekerd van de door u gewenste zorg, contacten met leeftijdsgenoten en een gevoel van geborgenheid. Daarnaast kunt u er voor kiezen om deel te nemen aan verschillende activiteiten, hierdoor kunt u zoveel mogelijk uw eigen levensstijl behouden. Als cliënt heeft u vastgestelde rechten. Eilandzorg gaat hier zeer zorgvuldig mee om. U kunt het bestand van deze rechten downloaden onder het kopje Organisatie > rechten cliënt.  

In een zorgcentrum kunt u alleen wonen met een indicatie van het CIZ. Meer hierover kunt u lezen onder het kopje 'indicatiestelling'.

Sitemap

eilandzorg schouwen-duiveland © 2016 all rights reserved | ontwerp en realisatie iszo media
.